• facebook
  • twitter
  • linkedin

Vakantie op maat

Vakantie op maat op basis van uw reiswensen

Op zoek naar de perfecte reis? Die volledig aansluit bij uw vakantiewensen? GrenzenloosGeregeld.nl doet het werk voor u. In plaats van het doorspitten van het eindeloze aanbod reisaanbiedingen kunt u er ook voor kiezen om het om te draaien. U geeft uw wensen door en onze reisadviseurs gaan voor u op zoek naar uw op maat vakantie.


Vakantie op maat in 5 stappen

Hoe vindt u die op maat vakantie of reis op maat? Via GrenzenloosGeregeld.nl zet u de eerste stap snel en eenvoudig. U begint met het kiezen van het soort vakantie waar u naar op zoek bent. Onze reisadviseurs richten zich op ieder type vakantie dus alles is mogelijk. Van strandvakantie tot safari en van Disneyland tot rondreis op maat. In de navolgende stappen vult u een uitgebreide wensenlijst in voor uw reis op maat. Kies uw bestemming, geef uw beschikbare budget aan en laat weten in welk type accommodatie u wilt verblijven. Tevens kunt u uw ideale vakantie omschrijven en via trefwoorden eenvoudig een beeld schetsen van uw droomvakantie. Op basis van uw wensen ontvangt u vervolgens offertes voor uw vakantie op maat.


Professioneel en kosteloos reisadvies op maat

Reisadvies op maat verkrijgt u niet via internet. Of wel? GrenzenloosGeregeld.nl brengt de vakantiezoeker met behoefte aan reisadvies op maat in contact met reisadviseurs. Wanneer u een vakantie op maat aanvraagt ontvangt u reisvoorstellen op maat. U kunt uw vakantiewensen tot in detail doorgeven, maar ook wanneer u de ideale vakantie nog niet precies voor ogen heeft kunt u een vakantieaanvraag doen. Geef dan zoveel mogelijk wensen door en geef aan waar uw reisadvies bij wilt. Onze reisadviseurs voorzien u dan middels reisvoorstellen van professioneel reisadvies op maat.

Begin uw vakantieaanvraag op onze homepage.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten