• facebook
  • twitter
  • linkedin

Reviews

Prachtige reis door Zuid-Afrika

De heer en mevrouw Kerkhof Prachtige reis door Zuid-Afrika

Zuid-Afrika: wat een geweldig land! De afwisseling in landschap, de super vriendelijke bevolking en het geweldige eten hebben deze vakantie onvergetelijk gemaakt. In 3 weken tijd hebben we een groot deel van Zuid-Afrika doorkruist met onze huurauto en kwamen in geweldige gebieden terecht. Enkele hoogtepunten: het Krugerpark waar we het wild héél dichtbij zagen, de Panoramaroute met mooie bergen en watervallen, de ruige kust bij Port Elizabeth, walvissen zien vanuit het bed van je hotelkamer in Hermanus! Kaapstad is één van de leukste steden in de wereld waar we zijn geweest. De combinatie van strand, stad, oceaan en ander natuurschoon maakt Kaapstad onvergelijkbaar met andere steden. Dat alles door onze reisadviseur gevonden via Grenzenloosgeregeld perfect geregeld was, zorgde ervoor dat we ons volop op de mooie dingen om ons heen konden richten. We sliepen op plekken die we anders nooit hadden ontdekt: direct aan het strand, in hele luxe tenten en in gezellige B&B’s. Al met al was het een droomvakantie!

Eilandhoppen in Griekenland

Job van der Heijden en Kelly Versteegden Eilandhoppen in Griekenland

Naar aanleiding van onze wensen kwam een reisadviseur aangesloten bij Grenzenloosgeregeld met het idee voor ons om te gaan eilandhoppen in Griekenland. Na haar uitleg over de vakantie waren ook wij direct enthousiast. Mykonos, Paros, Naxos en Santorini : 4 Griekse eilanden in 17 dagen!

De reisadviseur had de reis zo opgezet dat we precies het juiste aantal dagen op elk eiland waren om alles te zien en ook te genieten van de gezellige Griekse eilanden. Verbindingen tussen de eilanden waren perfect geregeld. Je vaart van het ene naar het andere eiland, een ervaring op zich! Op elk eiland werden we van en naar de haven gebracht. Het bruisende en hippe Mykonos, groene Naxos, schilderachtige Paros en het prachtige Santorini waar je de zonsondergang in Oia gezien moet hebben! Echte Griekse romantische stadjes, met witte huisjes, leuke eettentjes, prachtige stranden en heerlijk eten. De verschillende eilanden ontdekken op de scooter, quad of auto, prachtige stranden, mooie stadjes, warmwaterbronnen en boottochtjes. De reisadviseur heeft ons alle juiste tips gegeven. De vakantie was perfect geregeld. Vooral de persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. Alle tijd werd voor ons genomen en er werd goed advies gegeven. Wij zijn erg tevreden en hebben een heerlijke vakantie gehad! Grenzenloosgeregeld is de beste tip voor een vakantie op maat.

Exclusieve strandvakantie in Dubai

Familie Croes Exclusieve strandvakantie in Dubai

We boeken graag via Grenzenloosgeregeld want met een gezin met twee tieners en een kleuter is het niet altijd makkelijk iets te vinden wat iedereen naar de zin is. Via Grenzenloosgeregeld vind je zo drie-vier dingen die eigenlijk allemaal goed en vaak origineel zijn. Kunnen we ons verlekkeren aan de plaatjes, kiezen en dan regelt het reisbureau de boel verder zoals we het willen. Extra bedden, geschakelde kamers, whatever. Grenzenloosgeregeld maakt het makkelijk en ik weet gewoon zeker dat het goed is en niet omdat het elke keer hetzelfde is: Dubai, Egypte, Turkije, USA, voetbaltripjes voor man en kinderen naar Barcelona en London: alles zonder gedoe top.

We zijn al met al twee keer naar Dubai geweest, ook twee keer Egypte. Vier keer heerlijk, toch vier keer anders. Eerste keer Dubai, de kinderen nog wat kleiner, sprookjesachtig hotel! Met bootjes van ‘ons’ villaatje met twee geschakelde kamers, naar zee, zwembad, restaurants en de souk. De jongens konden vrij en veilig van alles doen, en bijvoorbeeld met paps naar het waterpark verderop. Klein zusje Nica werd op handen gedragen, en als ze moest slapen, zat ik heerlijk aan het water met boek. Paar jaar later een ander hotel, ook prachtig, maar waar de (tiener)jongens uit konden gaan, naar hypercool waterpark en uitslapen. En geweldig zwembad met talloze kinderen voor Nica. En ’s avonds met z’n allen uit eten. Zij blij, wij blij. Manlief gym, ik massage. Allemaal pure verwennerij. Egypte niet anders. Turkije ook. Afwisseling, maar wel altijd even goed.

In 3 maanden rond de wereld

Ruben Bouw en Maarten Derks In 3 maanden rond de wereld

Na het behalen van ons diploma en het afsluiten van een gezellige studentenperiode, bedachten we ons dat het toch wel heel leuk was om dit af te sluiten met een mooie wereldreis vol ervaringen. De grote vraag: “Waar boek je een gevarieerde reis?”  We zijn eens gaan surfen op internet en kwamen terecht op de website www.grenzenloosgeregeld.nl. Deze website is echt een must voor mensen die op zoek zijn naar een unieke reiservaring waarbij je verschillende offertes ontvangt met verschillende invullingen. Op deze manier kun je snel een keuze maken, van wat je wel of wat je juist niet aanstaat aan de door een reisbureau geoffreerde reis.

Wij hebben een enorm indrukwekkende rondreis gemaakt door Zuid-Afrika, Namibie, Botswana en Zambia, niet zo heel bekend omdat veel toeristen toch het oostelijk deel van Zuid-Afrika willen ontdekken. De reis is echt een aanrader voor mensen die houden van een ruige natuur en minder toeristische natuurparken. Daarna hebben we de reis vervolgd via een citytrip Singapore met een camperreis van een maand in Nieuw-Zeeland, lekker op ons eigen tempo dit land van uitersten in natuur ontdekt. Vervolgens hebben we een ‘Relax-stop’ gehouden op The Cook Islands, even bijtanken om er weer tegenaan te kunnen gaan op onze laatste rondreis per auto door Californie, Nevada, Utah en Arizona. Een geweldige afsluiting van een mooie reis van ruim drie maanden. Een ding weten we zeker; deze reis hadden we nooit willen missen maar we weten ook zeker dat het zonder de hulp van Grenzenloosgeregeld nooit zo’n gevarieerde reis was geworden. 

Rondreis per huurauto door Namibie

Familie Bouwe Rondreis per huurauto door Namibie

We hebben  in 16 dagen een rondreis gemaakt op eigen gelegenheid, waarbij de overnachtingen en excursies bij boeking werden vastgelegd. Dit liep in Namibie naadloos over in elkaar en het was overal prima geregeld. De reis op eigen gelegenheid is erg goed te doen. Onze reisadviseur heeft alle tijd voor ons genomen met advies, waardoor we niet over 1 nacht ijs hoefden te gaan. Wij zaten net in Namibie toen de vulkaan in IJsland uitbarsten. Daarover belde onze reisadviseur ons zelfs op in Namibie. Al met al zijn zowel Grenzenloosgeregeld.nl als Namibie een grote aanrader.

Cruise door de Caribbean en Midden-Amerikaa

Familie van den Boomen Cruise door de Caribbean en Midden-Amerikaa

Na enkele dagen verbleven te hebben in een schitterend hotel in  Miami Beach worden we in de late namiddag verwacht in te schepen in de haven van Miami op de Jewel of the Seas! Wat een geweldig schip ! Gigantisch en dan hebben we nog niet eens het grootste schip uitgekozen, maar met z’n 3500 passagiers is het toch meer dan groot genoeg vinden wij ! De hutten zijn prachtig…heel erg ruim en luxe. Al gauw weet je de weg te vinden in dit geweldige schip, waar echt van alles te doen is. Als we allemaal zo’n beetje geïnstalleerd zijn vertrekken we en kijken we vanaf het bovenste dek hoe we de haven van Miami uit varen. Het ultieme Titanic gevoel! We genieten met z’n allen van het spectaculaire uitzicht en deze bijzondere gewaarwording. Op naar Haïti! Onderweg daar naar toe is er aan boord van alles te doen! We krijgen een vaste tafel aangewezen en worden voor de 1e gang steeds verwacht en hebben dan ook onze eigen ober en serveerster. Het eten is voortreffelijk ! Vervolgens vermaken we ons prima aan boord met een theatershow, shoppen , drankjes doen etc.   De disco en de diverse bands worden door onze dochters ook goedgekeurd !

De volgende middag bereiken we Haìti maar wel in de stromende regen ! Dat is minder maar aangezien we regencapes uitgereikt krijgen als we van boord gaan, mag dat de pret niet drukken. Terwijl wij wandelen en kijken vermaken onze dochters zich met een duik in het warme water terwijl we op de achtergrond  de Jewel of the Sea zien liggen.
 Je krijgt een indruk van het land en dan wordt het al weer tijd om te vertrekken naar Colombia , waar we de volgende morgen in Cartagena de haven binnenlopen. Daarna zijn Panama, Costa Rica en vervolgens de Kaaymaneilanden aan de beurt. Veel excursies ,veel indrukken…maar erg bijzonder !

Aan boord is het heerlijk relaxen aan het zwembad , of al sportend te ontspannen etc. Voor ieder wat wils. Na 13 geweldige dagen nemen we met weemoed afscheid van dit geweldige schip dat zich met recht de Jewel of the Seas mag noemen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten