• facebook
  • twitter
  • linkedin

Over ons

GrenzenloosGeregeld.nl brengt iedereen die op zoek is naar een vakantie in contact met professionele en betrouwbare reisadviseurs. Het is het gemak van internet gecombineerd met de persoonlijke service die een reisadviseur kan bieden.

Voor de serieuze vakantiezoeker

GrenzenloosGeregeld.nl is er voor de serieuze vakantiezoeker, die duidelijke wensen heeft. Die kritisch is, maar geen tijd en zin heeft om eindeloos te vergelijken. Die wel persoonlijke service op maat wil, maar niet altijd zin/tijd heeft om een reisbureau te bezoeken. Ook voor advies over de 'niet alledaagse bestemmingen', bent u bij ons op de juiste plaats. Ons netwerk bestaat uit een grote groep goede reisadviseurs die samen veel van de wereld hebben gezien en u een goed advies kunnen geven.

Voor de betrouwbare reisadviseur

Tegelijkertijd zijn wij er ook voor de reisadviseurs, die kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel hebben staan. We geven ze de kans om de serieuze vakantiezoeker die niet naar het reisbureau komt toch te benaderen. Wij zijn een beginstap, de eerste trede op de trap die leidt tot die unieke vakantie ervaring.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten